ūüď¶ Transport gratuit in Romania prin curier DPD, pentru comenzi mai mari de 200 lei (cu exceptia solurilor)

0

Cosul tau este gol

Informatii Retur

SECTIUNEA 1 - PREZENTARE GENERALA

Renuntarea la produsele cumparate fara invocarea vreunui motiv, conform legii comertului la distanta (Ordonanta Guvernului nr. 34/2014)

Daca produsul comandat nu este ceea ce ti-ai dorit, il poti returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea valorii produsului (mai putin cheltuielile de transport) intr-un interval de timp de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului, fara invocarea unui motiv si fara penalitati.

SECTIUNEA 2 - PASI DE URMAT PENTRU RETURNAREA PRODUSULUI

Pasul 1:¬†Completati -¬†Formularul de retur¬†- de mai jos si apasati butonul¬†¬ĽTRIMITE CEREREA¬ę, astfel va exprimati intentia de returnare si este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna contravaloarea lui.

Pasul 2: Ambalati produsele/produsul pe care doriti sa le/il returnati astfel incat produsul si ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.

Pasul 3:¬†Trimiteti coletul printr-un curier rapid, compania de transport este la alegerea dvs, deoarece solicitarea curierului »ôi¬†taxele de transport vor fi suportate de cńÉtre dvs la trimitere.
Va rugam sa NU trimiteti retururi cu Posta Romana.

  • Adresa de retur este:
  • Dream Aquarium SRL
  • Tel:¬†0728 891 106
  • Adresa:¬†Calea Rahovei 240
  • Localitatea:¬†Bucuresti

Pasul 4: Dupa ce coletul ajunge la noi returul dvs. intra in procesare.
Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face in cel mult 3 de zile de la Retur prin transfer bancar in contul IBAN specificat in Formularul de Retur.

IMPORTANT:
Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, fara urme ale utilizarii.

SECTIUNEA 3 - PRODUSE LIVRATE GRESIT

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru - in primele 24-72 de ore de la receptie - pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Procedura de returnare incepe tot prin completarea Formularului de Retur si completarea tuturor campurilor de acolo. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de Acvaristic.ro.

Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti returna produsul pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Va rugam sa completati pentru acest lucru Formularul de Retur.

Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de Acvaristic.ro.

SECTIUNEA 4 - OBSERVATII GENERALE

Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.

Aceasta politica de returnare este valabila pentru produsele achizitionate prin intermediul magazinului online Acvaristic.ro

 

FORMULAR DE RETUR

C√Ęmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.