📦 Transport gratuit in Romania prin curier DPD, pentru comenzi mai mari de 200 lei (cu exceptia solurilor)

0

Cosul tau este gol

Termeni si conditii

Modalitati de Plata
Livrarea Comenzilor
Informatii Retur
Politica de Confidentialitate - GDPR
Politica de Utilizare Cookie-uri

SECTIUNEA 1 - PREZENTARE GENERALA

Acest site este administrat de persoana juridica Dream Aquarium SRL, cu sediul social in Bucuresti, Str Nasaud Nr 17 Bl 31 Sc 3 Ap 83, Sector 5, CUI 28372349 si inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/4872/2011.

Plasarea unei comenzi catre acvaristic.ro este conditionata de acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile site-ului nostru detaliate mai jos, precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile.

Orice functie noua adaugata sau actualizare a codului la magazinul curent va fi, de asemenea, supusa Termenilor si Conditiilor. Puteti revizui in orice moment pe aceasta pagina cea mai actuala versiune a Termenilor si Conditiilor. Ne rezervam dreptul de a actualiza, modifica sau inlocui orice parte din acesti Termeni si Conditii prin publicarea actualizarilor si / sau modificari pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dvs. sa verificati periodic aceasta pagina pentru modificari. Utilizarea continua a dvs. sau accesul la site-ul web dupa publicarea oricarei modificari constituie acceptarea acestor modificari.

SECTIUNEA 2 - DEFINITII SI TERMENI

Site – magazinul online gazduit la adresa web acvaristic.ro.

Vanzator  Dream Aquarium SRL, persoana juridica, cu sediul social in Bucuresti, Str Nasaud Nr 17 Bl 31 Sc 3 Ap 83, Sector 5, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/4872/2011, cod unic de inregistrare fiscala 28372349.

Pe paginile site-ului, termenii ca: "noi", "nostru", "al nostru" se refera la persoana juridica Dream Aquarium SRL.

Cumparator – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica sau orice entitate juridica care efectueaza o Comanda.

Bunuri – orice produs, listat pe site, inclusiv  Bunurile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Servicii – orice serviciu de livrare a Bunurilor achizionate de Cumparator

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri de pe Site.

Campanie – actiunea de a expune pe Site, un numar finit de Bunuri, avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului, prin intermediul Site-ului, ca urmare a acceptarii unei Comenzi plasate de Cumparator pentru achizitia de Bunuri/Servicii.

Continut

  • Toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
  • Continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  • Orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare specificate;
  • Informatii legate de Produse/Servicii si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
  • Date referitoare la Vanzator sau alte date ale acestuia.

Document: Termenii si Conditiile de fata.

Newsletter: mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail) asupra Serviciilor / Produselor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada.

Tranzactie: incasarea sau rambursarea unei sume, rezultata din vanzarea/prestarea unui Bun/Serviciu de catre Vanzator, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Specificatii: toate specificatiile si/sau descrierile Serviciilor/Produselor, asa cum sunt precizate in descrierea acestora in cuprinsul Site-ului.

SECTIUNEA 3 - RAPORT CONTRACTUAL

3.1. Produsele furnizate de catre Vanzator sunt obiectul raportului contractual stabilit intre Vanzator si Cumparator in conditiile prezentului Document.

3.2. Prin inregistrarea unei Comenzi, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

3.3.In vederea incheierii valabile a unui Contract intre Vanzator si Cumparator pentru furnizarea Produselor/Serviciilor, acesta va transmite Vanzatorului o Comanda, prin intermediul Site-ului.

3.4. Ulterior receptionarii Comenzii, Vanzatorul va analiza posibilitatea de executare a acesteia – prin raportare la elementele specifice indicate de Cumparator in formularul de Comanda, astfel cum aceasta a fost individualizata la momentul plasarii – si va transmite Cumparatorului in maxim 24 ore un mesaj electronic (pe adresa de e-mail furnizata Vanzatorului) cuprinzand fie acceptul in executarea Comenzii, fie ratiunea pentru care aceasta nu poate fi realizata ori necesita modificari.

3.5. Contractul dintre Vanzator si Cumparator pentru prestarea Serviciilor si respectiv furnizarea Bunurilor se considera incheiat la momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice a notificarii de acceptare a Comenzii in forma sa finala – astfel cum se dispune la pct. 2.4. Contractul astfel creat este incheiat in limba romana.

3.6 Documentul, Comenzile Cumparatorului si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului.

SECTIUNEA 4 - CONDITII CONTRACTUALE

4.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzi ii este permis oricarui Cumparator.

Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul anumitor Cumparatori in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul în care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Vanzatorul. In aceste cazuri, Cumparatorul se poate adresa Vanzatorului, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor sus mentionate.

4.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta pe Site sau folosind adresele de contact.

4.3. Vanzatorul poate publica pe Site informatii despre Servicii si/sau Bunuri si/sau promotii practicate de catre aceasta intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

4.4. Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON).

4.5. Cumparatorul nu este facturat de catre Vanzator cu privire la orice alt cost asociat operatiunii de comanda a Serviciilor prestate, cum ar fi: cost pentru utilizarea mijloacelor telefonice/electronice, comisioane bancare, etc. Numarului de telefon pus la dispozitia Cumparatorului pentru contactarea Vanzatorului i se aplica planul tarifar uzual practicat de operatorul de telefonie fixa/mobila.

4.6. Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator pentru efectuarea online a platilor Serviciilor/Bunuri, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON ori diferite comisioane bancare practicate de unitatea respectiva. Responsabilitatea pentru aceasta actiune revine Cumparatorului.

4.7 Avand in vedere aspectele de ordin practic care decurg din personalizarea Serviciilor prestate si a Bunurilor furnizate, la solicitarea Cumparatorului, toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice, imagini dinamice, prezentari multimedia, etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

SECTIUNEA 5 - CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

5.1 Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Spre exemplu, Cumparatorul cunoaste si accepta faptul ca unele livrari de Bunuri se pot executa oricand prin intermediul unui prestator de servicii tert. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

SECTIUNEA 6 - DREPTUL DE PROPRIETAE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

6.1. Continutul, astfel cum este definit in preambulul Documentului, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Vanzatorului, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect.

6.2. Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de Vanzator, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Vanzatorului asupra Continutului decat cu acordul scris expres al Vanzatorului.

6.3. Cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza elemente ce intra in cuprinsul Continutului numai in scopuri personale, numai in cazul in care acest demers nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

SECTIUNEA 7 - PROCEDURA DE COMANDA

7.1. Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Adaugarea unui Produs/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii si acceptarii subsecvente a Comenzii de catre Vanzator, nu atrage dupa sine inregistrarea valabila a unei comenzi, implicit nici obligatia corelativa a Vanzatorului de a presta un Serviciu pentru Cumparator.

7.2. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, astfel cum sunt indicate in formularul de comanda furnizat, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

7.3. Prin lansarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil/agreat de Vanzator pe coordonatele furnizate de Cumparator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

7.4. Dupa acceptarea unei Comenzi a Cumparatorului, Vanzatorul pastreaza dreptul de a anula Comanda respectiva, cu informarea Cumparatorului, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta si fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte parti daune-interese, in urmatoarele cazuri:

  • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a Tranzactiei;
  • invalidarea ulterioara a Tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Vanzator;
  • datele furnizate de catre Cumparator, pe Site, sunt incomplete si/sau incorecte.

7.5. In masura in care Cumparatorul plaseaza o Comanda si efectueaza Tranzactia de plata a costului acesteia iar, ulterior, Vanzatorul se afla in imposibilitate de acceptare a Comenzii, aceasta din urma va informa pe Cumparator cu privire la acest aspect, urmand a dispune returnarea sumei achitate de Cumparator intr-un termen de maxim 24 ore, pe coordonatele de plata ale contului bancar din care a fost efectuata plata.

SECTIUNEA 8 - CODURILE DE REDUCERE

8.1. Codul de reducere poate fi folosit doar în combinație cu o comandă pe Acvaristic.ro. Reducerea va fi dedusă automat la introducerea codului de reducere în câmpul "Cod de reducere" și apăsarea butonului "Aplica" înainte de încheierea comenzii. Reducerea este dedusa automat din valoarea comenzii.

8.2. Cumparatorul poate folosi doar un singur cod de reducere o singura data, in timp ce face comanda. În cazul returnării comenzii, valoarea codului expiră.

SECTIUNEA 9 - RETURUL BUNURILOR CUMPARATE

Returul Bunurilor este reglementat de politica de retur. Pentru a vizualiza Politica noastra de retur accesati pagina aici

SECTIUNEA 10 - FACTURAREA SI PLATA SERVICIILOR/BUNURILOR

10.1. Preturile Bunurilor si Serviciilor sunt cele afisate pe Site la momentul lansarii unei Comenzi si contin TVA

10.2. Pretul este achitat de Cumparator cu ocazia plasarii fiecarei Comenzi, prin intermediul Site-ului, utilizand mijloacele de plata online indicate de Site, sau este achitat la curier daca este selectata optiunea de plata ramburs.

10.3. Pretul si modalitatea de plata sunt specificate in fiecare Comanda, fiind afisate în ultima etapa a lansarii Comenzilor. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile prestate, Cumparatorul fiind obligat sa furnizeze toate informatiile necesare pentru generarea documentului fiscal.

10.4. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii acceptate, exclusiv in format electronic prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator.

10.5. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii precum si pentru o corecta executare a Serviciilor (in mod special cu privire la coordonatele de livrare a Bunurilor), Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele cu caracter personal.

SECTIUNEA 11 - LIVRAREA BUNURILOR

11.1. Vanzatorul va livra Bunurile comandate de Cumparator, in sistem de curierat door-to-door. Adresa de livrare este indicata de Cumparator cu ocazia plasarii Comenzii. In masura in care aceasta adresa se va modifica ulterior emiterii Comenzii, Cumparatorul este obligat sa anunte Vanzatorul cu cel putin 24 ore inainte de momentul stabilit pentru efectuarea livrarii, prin transmiterea unui e-mail in acest sens pe adresa furnizata de Vanzator.

11.2. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor in vederea livrarii acestora.

11.3 Vanzatorul va efectua livrarile de Bunuri prin intermediul serviciilor de curierat, la adresele indicate de Cumparator.

11.4 Obligatia Vanzatorului pentru livrarea Bunurilor se indeplineste prin predarea acestora destinatarului conform orarului de livrare indicat. In masura in care Cumparatorul nu este disponibil pentru efectuarea livrarii in aceste conditii, Vanzatorul va incerca sa il contacteze pe Cumparator pe numarul de contact furnizat, pentru ca acesta din urma sa indice Vanzatorului persoana catre care sa se faca valabil predarea Bunurilor, in absenta Cumparatorului. Daca Cumparatorul nu poate fi contactat in aceste conditii ori daca nu poate fi desemnata nici o persoana pentru preluarea Bunurilor, Vanzatorul este eliberat de obligatia de predare a Bunurilor, considerandu-se ca toate obligatiile derivand din Comanda acceptata au fost executate conform, la momentul livrarii Bunurilor la adresa indicata. Proprietatea si riscul asupra Bunurilor va fi transferata la momentul livrarii efectuate conform prezentei sectiuni.

11.5 In masura in care pentru livrarea Bunurilor se va achita o taxa suplimentara pretului de prestare a Serviciilor si respectiv furnizare a Bunurilor, Vanzatorul va evidentia acest cost, in mod separat, pe desfasuratorul de plata emis la finalizarea Comenzii. Acest cost poate varia în functie de adresa de livrare a Bunurilor si se va individualiza pentru fiecare Comanda in parte. Daca acest cost de livrare nu se evidentiaza in mod distinct in cadrul comenzii, inseamna ca livrarea este efectuata de catre Vanzator, prin propriul personal si fara perceperea unui pret distinct pentru aceste servicii.

SECTIUNEA 12 - CALITATEA BUNURILOR LIVRATE

12.1 Bunurile furnizate de Vanzator prin intermediul Serviciilor executate sunt descrise in sectiunile specifice de pe Site.

12.2 In masura in care aveti orice fel de reclamatie cu privire la calitatea Bunurilor livrate de Vanzator, va rugam sa ne contactati in cel mai scurt timp posibil pentru a verifica problemele ridicate si pentru a le remedia in mod corespunzator.

12.3 Vanzatorul nu este responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor dupa livrare.

SECTIUNEA 13 - INFORMATII PERSONALE

Transmiterea informatiilor dvs. personale pe Site-ul nostru este reglementata de Politica noastra de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Pentru a vizualiza Politica noastra de confidentialitate accesati pagina aici

SECTIUNEA 14 - LEGEA APLICABILA

14.1 Prezentul Document precum si toate raporturile care vor exista intre Vanzator si Cumparator cu privire la Bunurile furnizate ori Serviciile executate prin intermediul Site-lui sunt supuse legii romane.

14.2 Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Cumparator se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Bucuresti.